Ju lutemi shkruani një adresë e-mail dhe dërgoni formularin. AIEx/ÖSD LMS do të dërgojë një e-mail në atë adresë. E-mail përmban të gjithë emrat e përdoruesve që kanë regjistruar këtë adresë e-mail. Zgjidhni një emër përdoruesi të përshtatshëm dhe përdorni shërbimin e fjalëkalimit për të marrë një fjalëkalim të ri. Nëse nuk merrni asnjë email nga ky shërbim, ju lutemi kontaktoni administratorin e kursit ose support@aie.al.

* E detyrueshme